Friday, January 30, 2015

Valentine's Day Inspiration

Friday, January 30, 2015
Valentine's Day Inspiration

Valentine's day is about two weeks away. So it is time about thinking how i want to celebrate this day with my husband. I look around the web to inspire myself and i found a lot of ideas for this special day.

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι περίπου σε δύο εβδομάδες και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σκεφτώ πως θα ήθελα να την γιορτάσω μαζί με τον αγαπημένο μου. Για να εμπνευστώ, έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα πολλές ιδέες για αυτήν την ξεχωριστή μέρα.

Valentine's day nail art
beinggenevieve.com

First of all i was obssesed with this nail design. It's so simple, cute with little glitter and easy to make. In my favourite Valentine's color red and white it seems perfect to me.

Αρχικά ενθουσιάστηκα με αυτό το σχέδιο για τα νύχια. Είναι απλό, χαριτωμένο με λίγο γκλίτερ που το σηκώνει η μέρα και πολύ εύκολο για να γίνει. Είναι τέλειο για μένα γιατί είναι και τα αγαπημένα μου χρώματα για τον Άγιο Βαλεντίνο, κόκκινο και άσπρο.
Valentine's day red outfit
Fashion Inspiration Blog

The red dress is a classic choice for me for tis day. Especially this year because lace is on fashion. If you decide to organize a romantic night out of the house a simple lace dress and few accessorise it's a safe and classy choice.

Ένα κόκκινο φόρεμα είναι μια κλασσική επιλογή για μένα αυτή τη μέρα. Πόσο μάλλον φέτος που η δαντέλα την οποία λατρεύω είναι στην μόδα. Αν προτιμήσετε να οργανώσετε μια ρομαντική έξοδο, ένα απλό φόρεμα με δαντέλα και λίγα αξεσουάρ, είναι μια ασφαλής και σικάτη επιλογή.

Valentine's day lace shorts
SWANDIVE

In the other hand, if you like to stay at home this lace shorts is perfect for this day. Girly and sexy at the same time, is the perfect choice for a romantic night with the man you love.

Αν όμως προτιμήσετε να μείνετε σπίτι ένα σορτς με δαντέλα είναι ιδανικό γι'αυτή την μέρα. Κοριτσίστικο και ταυτόχρονα σέξυ είναι η τέλεια επίλογη για ένα ροματικό βράδυ με τον αγαπημένο σας.

Valentine's day chocolate bar
 yellow bliss road

A great idea is a hot chocolate bar. Perfect for a party with our family or our friends. It's a cool idea for youngers and older guests.

Μια καταπληκτική ιδέα είναι το μπαρ ζεστής σοκολάτας. Είναι ιδανικό για πάρτυ, με την οικογένεια η με τους φίλους μας. Μια προτότυπη ιδέα που θα την χαρούν μικροί και μεγάλοι.

Valentine's day men gift
What's On My Porch
It's gift time. It's really hard to shop for men. They don't like stuffed animals or flowers. So i found the perfect diy gift. Every man will like this gift especially the content of the boxes.

Φτάσαμε στην ώρα του δώρου. Οι άντρες είναι αρκετά δύσκολοι με τα δώρα. Δεν τους εντυπωσιάζουν, λουλούδια, αρκουδάκια. Έτσι βρήκα ένα χειροποίητο δώρο που φτιάχνεται πανεύκολα. Πιστεύω ότι κανένας άντρας δεν θα έμενα ασυγκίνητος. Ειδικά στο περιεχόμενο των κουτιών.

Valentine's day sweet surprise
SINGEROO
But if we are broke and we don't have any money for gifts and unnecessary costs, a "sweet" surprise will be waiting for him in the media room will be the best gift.

Εάν πάλι τα οικονομικά μας δεν επαρκούν για δώρα και περιττά έξοδα μια "γλυκιά" έκπληξη που θα τον περιμένει στο μέσα δωμάτιο θα είναι το καλύτερο δώρο.

Valentine's day couple photography
the pretty blog

 Finally a couple photography it's the best idea to keep our memories of this beautiful day. It's not necessary to have a proffessonal photographer. A good friend with talent in photography can help us.

Τέλος μια επαγγελματική φωτογράφιση είναι μια πολύ καλή ιδέα για φυλάξουμε τις αναμνήσεις από αυτή την όμορφη μέρα. Δεν είναι απαραίτητο να προσλάβουμε επαγγελματία φωτογράφο. Ένας φίλος με ταλέντο μπορεί να μας βοηθήσει να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

30 comments:

  1. Εξαιρετικές όλες οι ιδέες και οι προτάσεις σου! Και γώ λατρεύω να γιορτάζω τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μου άρεσε πολύ η ιδέα της φωτογράφισης, είναι και κάτι που μένει και το απολαμβάνεις! Δεν θα πω όχι και στο μπαρ ζεστής σοκολάτας! Καλησπέρα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χάρηκα πολύ που σου άρεσαν. Κι εμένα μου αρέσει η ιδέα της φωτογράφισης. Φιλιά!!!

      Delete
  2. Πολύ ωραίες οι προτάσεις σου Ελένη για όσους γιορτάζουν την συγκεκριμένη εορτή. Δεν είμαι οπαδός της αλλά το δώρο στο δωμάτιο είναι νομίζω το καλύτερο ;)
    Καλό βράδυ & καλό Σαββατοκύριακο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το πιο ωραίο και το πιο οικονομικό...χαχα!!! Καλό σου απόγευμα :)

      Delete
  3. Τα κουτιά των αισθήσεων είναι πανέμορφα!
    Δεν θα έλεγα όχι ,βέβαια,σε μια κούπα ζεστής σοκολάτας...Καλό βράδυ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε καταλαβαίνω και εγώ δεν λέω ποτέ όχι σε μια ζεστή σοκολάτα...Τα φιλιά μου!!!

      Delete
  4. Δεν είμαστε φαν της ημέρας γιατί πάντα τύχαινε να δουλεύει ένας από τους δύο μέχρι αργά. Ήταν όμως μία ευκαιρία για να φάμε το βραδινό μας γεύμα υπο το φως των κεριών με κάπως πιο εορταστικό μενού!! Δώρα δεν είχαμε αλλά το μήνυμα μου ήταν πάντα γραμμένο στο γλυκό με σιρόπι, σοκολάτα ή σαντιγί ;) Να περάσεις όσο πιο όμορφα σου εύχομαι! !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό είναι το πιο γλυκό και το πιο ρομαντικό σε μια σχέση...το πραγματικό δώρο είναι ο ένας για τον άλλο!!!

      Delete
  5. Κάνω γούστο πολύ τη σημερινή σου ανάρτηση! Αν και δεν είμαι φαν του Βαλεντίνου, οι ιδεούλες σου είναι χαριτωμένες και καθόλου εμπορικές! Ξεχώρισα τα σούπερ χαριτωμένα νυχάκια, το σοκολατένιο μπαρ και το δώρο για άντρες! Εύχομαι να περάσεις υπέροχα με τον αγαπημένο σου εκείνη τη μέρα<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και μένα με χαλάει η εμποριοποίηση της γιορτής αυτής. Σημασία έχει να περνάμε καλά με τον άνθρωπό μας με απλά πράγματα. Τα φιλιά μου!!!

      Delete
  6. ούτε κι εγώ είμαι φαν της γιορτής του αγίου Βαλεντίνου αλλά μου αρέσουν πολύ οι σχετικές αναρτήσεις! Είναι μια ευκαιρία μάλλον να ξεδιπλώσουμε την δημιουργική και καλλιτεχνική μας πλευρά προσφέροντας χειροποίητα δωράκια σαν αυτά που προτείνεις. Και επίσης να σινιαριστούμε λίγο κι εμείς με το κόκκινο φόρεμα ή το δαντελένιο σορτς ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ μαζί σου. Είναι μια καλή ευκαιρία για μια ανανεωσούλα!!!

      Delete
  7. Πολύ ωραίες ιδέες μας δίνεις Ελένη μου καθώς αύτη η ημερα είναι η αφορφη για να κάνουμε κάτι ομορφο ο ένας για τον άλλον!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς Σωτηρία μου είναι η ιδανική μέρα να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό να ανανεωθεί και η σχέση!!!

      Delete
  8. Αγαπώ δώρο σοκολάτα ρόφημα :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ρόφημα σοκολάτας μιαμ μιαμ κι εγώ το αγαπώ!!! Καλό σου απόγευμα.

      Delete
  9. Σε βρίσκω άκρως ρομαντική! Θα κρατήσω τις ιδέες σου για επέτειο μιας και ο Άγιος Βαλεντίνος δεν μας λέει κάτι.
    Καλά να περάσετε εσείς όμως......;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πολύ καλή ιδέα και για επέτειο. Δεν το είχα σκεφτεί...Σ'ευχαριστούμε πολύ Ζετούλα μου!!!

      Delete
  10. μετά από τόσες όμορφες ιδέες.. εε θα ήθελα και εγώ να γιορτάσω.. Απλά .. όμορφα και διακριτικά.. και ας μην είμαι φαν της μέρας!!!
    Ελένη είναι πανέμορφο το μπλογκοσπιτάκι μπράβο!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακριβώς έτσι μ'αρέσει κι εμένα, διακριτικά και όμορφα. Χαίρομαι που σου αρέσει. Να περάσεις πολύ όμορφα!!!

      Delete
  11. Και καλές & απρόβλεπτες αναμνήσεις από αυτή την γιορτή! Τέλος πάντων για όσους μέχρι σήμερα την γιορτάζουν οι προτάσεις πράγματι είναι εξαιρετικές!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τελικά οι αναμνήσεις είναι αυτές που μένουν. Σ'ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου :)

      Delete
  12. Τελικά καμιά δεν είναι φαν της ημέρας αυτής καθεαυτής (ούτε κι εμείς είναι η αλήθεια!).
    Αλλά περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τα νύχια σου!!!!!!!!
    Κι επίσης δεν θα λέγαμε όχι στο μπαρ σοκολάτας, που είναι και ουδέτερο!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτό παρατήρησα και εγώ πολύ λίγοι οι φαν του Βαλεντίνου. Εγώ πάντως τα νυχάκια θα τα φτιάξω χαχαχα!!! Τα φιλιά μου.

      Delete
  13. To μπαρ σοκολάτας θα κάνει την διαφορά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαλλόν εσύ θα κάνεις την διαφορά στο μπαρ. Πιστεύω θα έχεις στο μυαλό σου πολλούς γευστικούς συνδιασμούς!!! Καλό σου βράδυ.

      Delete
  14. Ωραιο μανικιούρ!
    Αααα και τα κουτακια με τις διαφορετικες αισθησεις πολύ ομορφη ιδέα :)

    ReplyDelete
  15. Τι ωραίες ιδέες! Ευχαριστούμε Ελένη! Νομίζω ότι θα τιμήσω τη δαντέλα και φυσικά τη σοκολάτα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δαντέλα και σοκολάτα...έχεις κακό σκοπό!!! Χαχαχα να περάσεις τέλεια Κατερίνα μου. Καλή σου μέρα :)

      Delete