Thursday, January 01, 2015

My Goals For 2015

Thursday, January 01, 2015
my goals for 2015 στοχοι για το 2015

 
Like every year this day, is time to think about this year's goals. Of course like most of us i have so many goals and i never succeed either half of them. So in 2015 i want to have few but good goals and i hope this year i'll make it better.
 
1. To become more optimistic: Perhaps the most important thing for me right now as i am a person that  payable easily by stress and the events of last year did not help me much.

2. Become more creative: This year i like to implement the ideas that i have in my mind and find more new ideas.
 
3. Helping people more: Okay i'm trying to do it that as often as i can but some times i am so bored to do things for other people. But this year i will try not to get bored again unless some little minor exceptions.

4. Begin gym: Invalid target i know. I have this goal every year, every month for the next month and every Sunday for the Monday comes but it can not be missing from my list, because you never know.

5. Try to be a mommy: My sweetest goal for this year. I know babies does not come whenever we want and the fear from previous unfortunate pregnancy is not a good ally. But it's time to put away my fears and who knows maybe this time everything will go better.

What goals do you have?

Όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, έτσι και σήμερα ήρθε η ώρα να θέσω τους φετινούς μου στόχους. Φυσικά όπως οι περισσότεροι (τους υπόλοιπους τους ζηλεύω) βάζω τόσους πολλούς στόχους και στο τέλος καταλήγω να μην πετυχαίνω ούτε τους μισούς, οπότε το 2015 λέω να βάλω λίγους και καλούς. Ξεκινάω λοιπόν και εύχομαι φέτος να τα πάω καλύτερα.

1. Να γίνω πιο αισιόδοξη : Ίσως το σημαντικότερο πράγμα για μένα αυτή την στιγμή καθώς είμαι άνθρωπος που καταβάλεται εύκολα από το άγχος και τα γεγονότα του προηγούμενου έτους δεν με βοήθησαν και πολύ.

2. Να γίνω πιο δημιουργική : Να υλοποιήσω τις ιδέες που έχω στο μυαλό μου, να βρω κι άλλες ιδέες γιατί πως να το κάνουμε η δημιουργία είναι χαρά.

3. Να βοηθάω συνανθρώπους περισσότερο : Εντάξει δεν λέω προσπάθω να το κάνω συχνά αλλά είναι ώρες ώρες που με πιάνει αυτό το δεν βαριέσαι θα το κάνει κάποιος άλλος. Αλλά αυτά τελειώσανε θα προσπαθήσω να μην ξαναφήσω την τεμπελίτιδα να με πιάσει εκτός ίσως από πολύ μικρές εξαιρέσεις.

4. Να ξεκινήσω γυμναστήριο : Άκυρος στόχος από τώρα. Τον βάζω κάθε χρόνο, κάθε μήνα για τον επόμενο μήνα και κάθε Κυριακή για την Δευτέρα που έρχεται Αλλά δεν μπορεί να λείπει από την λίστα μου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

5. Να προσπαθήσω να γίνω μανούλα : Ο πιο γλυκός στόχος μου για φέτος. Ξέρω τα μωράκια δεν έρχονται όποτε τα θέλουμε και ο φόβος από προηγούμενη άτυχη εγκυμοσύνη δεν είναι καλός σύμμαχος. Ήρθε η ώρα όμως να βάλω στην άκρη τις φοβίες μου και ποιος ξέρει ίσως αυτή τη φορά να πάνε όλα καλύτερα.

Εσείς τι στόχους έχετε?

12 comments:

  1. Ακριβώς τους ίδιους στόχους έχουμε! Αν και η δική μου λίστα είναι λίγο μεγαλύτερη...
    Όσο για τον στόχο #5 μη φοβάσαι και θα τα καταφέρεις ;-)
    Σου εύχομαι οοοοοτι καλύτερο! Πολλά πολλά φιλάκια σου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η δική σου λίστα είναι λίγο μεγαλύτερη και την ξεκίνησες νωρίτερα και μάλιστα πετώντας.... Καλή χρονιά να έχεις πολλά φιλιά και σε σένα!!!

      Delete
  2. Πέρα από το τελευταίο που εγώ θα το διαφοροποιήσω λίγο και θα πω να γίνω γιαγιά και εγώ τους ίδιους στόχους θα βάλω! Εύχομαι Ελένη μου το 2015 να πραγματοποιήσεις όλα τα παραπάνω και άλλα τόσα! Πολλά φιλιά για μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρές και εκπληρωμένα όνειρα και στόχους!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μακάρι το 2015 να πραγματοποιήσει τα όνειρα όλων των ανθρώπων και να φέρει ειρήνη και γαλήνη σε όλο τον κόσμο γιατι πραγματκά την χρειαζόμαστε. Εσένα Χριστίνα μου προσωπικά σου εύχομαι σύτομα να μεγαλώσει η οικογένεια σου και να είστε όλοι γεροί και αγαπημένοι. Καλή Χρονιά!!!

      Delete
  3. Ελπίζω να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα σου !
    Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ και εσύ να αποκτήσεις ότι επιθυμείς. Καλή Χρονιά!

      Delete
  4. Ευχομαι κάθε σου όνειρο να γινει πραγματικοτητα! Και μην ξεχνάς οτι όταν θέλουμε κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχουμε...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ και εσύ να έχεις μια χρονιά σούπερ!!! Καλή Χρονιά :)

      Delete
  5. Εύχομαι να υλοποίησεις όλους σου τους στόχους! Μα πιο πολύ εύχομαι με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου να υλοποίησεις τον τελευταίο στη λίστα! Μην φοβηθείς τίποτα! Καλώς σε βρηκα κ καλή χρονιά! Θα περιμένουμε τα ευχαριστα. Όσο για το γυμναστήριο..στη δική μου λίστα πιάνει απλά χώρο..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Νατάσσα μου. Καλή Χρονιά να έχεις και το 2015 να σου φέρει ότι επιθυμείς :)

      Delete
  6. Νομίζω Λενάκι μου ότι οι στόχοι σου είναι τόσο ανθρώπινοι που σίγουρα θα τους πετύχεις.Σου εύχομαι προσωπικά καλή δύναμη και πάντα οι σκέψεις σου να είναι θετικές τα φιλιά μου και μια γλυκιά καλημέρα !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μακάρι Μαρία μου θα προσπαθήσω όσο μπορώ. Σου εύχομαι με τη σειρά μου μια τυχερή χρονιά με υγεία και τους ανθρώπους που αγαπάς δίπλα σου. Να έχεις ένα όμορφο απόγευμα.

      Delete