Sunday, November 30, 2014

Ινδοκάρυδα

Sunday, November 30, 2014
Ινδοκαρυδα
 Σήμερα σας έχω γλυκάκια νόστιμα, εύκολα και γρήγορα αφού σε μία ωρίτσα μπορούμε να τα έχουμε έτοιμα. Είναι ιδάνικο γλυκό για να μπούμε από νωρίς σε κλίμα Χριστουγέννων και το κυριότερο είναι νηστίσιμο για όσους επιθυμούν να τιμήσουν την νηστεία των ημερών.

Υλικά
4 ποτήρια αλέυρι
2 ποτήρια ινδοκάρυδο
1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
1  ποτήρι σπορέλαιο
1 μπέικιν
1 βανίλια

Σιρόπι:
3 1/2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφόυ ομογενοποιηθεί η ζύμη πλάθουμε σε σχήμα της αρεσκείας μας.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς (ανάλογα τον φούρνο) για 30 λεπτά και έπειτα αφήνουμε τα γλυκά να κρυώσουν

Βράζουμε το σιρόπι και αφου κρυώσει λίγο (να είναι χλιαρό) περιχύνουμε τα γλυκά μας και τα αφήνουμε να ρουφήξουν το σιρόπι για λίγα λεπτά.

Πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.

Καλή μας επιτυχία και καλή μας όρεξη!!!

No comments:

Post a Comment